Rokkia korpeen!

Maria Karpathakis ja Reetta Kuittinen toivottavat kaikki tervetulleiksi Korpirockiin. – Tapahtuma on K-13 mutta yläikärajaa ei ole.

Korpirockissa esiintyy bändejä moneen makuun, punkista gospeliin. Stagelle nousevat Inside, Tonfiski Olja, Nottingham inhale ja Rock it -kisan voittanut Supersounds

– On otettu nyt vähän erilaisia bändejä, monipuolisesti erilaista musiikkia, Maria Karpathakis ja Reetta Kuittinen Liperin nuorisovaltuustosta kertovat.

– Samalla tämä on paikallisille bändeille tilaisuus päästä esiintymään.

Oman ulottuvuutensa tapahtuman järjestelyihin on tuonut esiintyjien buukkaaminen. Nuoria bändejä tulee ja menee, jo esiintymään lupautunut yhtye saattoi matkan varrella hajota ja tilalle oli löydettävä uusi.

Rokkien järjestäminen ei ole ihan suitsaitjuttu, tapahtumaa on puuhattu kokoon vuoden verran. Järjestelytöihin on oltava motivaatiota ja intoa.

– On kiva olla mukana järjestämässä toisille ja itselle tapahtumia, ei täällä Liperissä liikaa ole tekemistä nuorille.

Tällä nuorisovaltuustolla on jo kokemusta musiikkitapahtumien järjestämisestä, viime kerralla yleisöä oli 130 henkeä. Nyt tavoite on asetettu korkeammalle, Jyrin liikuntahallissa olisi tilaa isommallekin porukalle. Lisäksi tapahtumaan ja takaisin on järjestetty ilmainen kuljetus Liperin kirkonkylältä ja Viinijärveltä.

– Että nekin pääsevät joilla ei ole kyytiä. Rohkeasti vain kaikki mukaan, kaikkein hiljaisimmatkin, tytöt rohkaisevat.

Pääsymaksu on 3 euroa ja 0 promillea, sekä bussiin että itse tapahtumaan tulijat puhallutetaan. Illassa on mukana dj, purtavaa saa puffetista ja arvonnasta voi hyvällä tuurilla voittaa mm. leffalippuja.

Ja nimihän rockille tuli tyttöjen kertoman mukaan ihan itsestään, korvessa kun ollaan.

Vastaa