Henkilökohtainen ratkaisu

Perussuomalaisten puoluekokouksesta käynnistyi, jonkun mielestä jo huomattavasti aiemmin, ennen näkemätön poliittinen tapahtumasarja, joka on koskettanut myös Kotiseutu-uutisten molempia levikkikuntia. Huomion kohteena ovat jo olleet ja ovat jatkossakin Liperin ja Rääkkylän perussuomalaiset valtuutetut. Oman ratkaisunsa eteen on joutunut rääkkyläläinen kansanedustaja Kari Kulmala.

Paikallislehdet ovat käytännössä ja jo oman ilmoituksensa mukaan puolueettomia oman levikkialueensa ihmisten ja asioiden uutisoijia, innostajia, kehittäjiä ja kannustajia. Juuri tuosta peruslähtökohdasta johtuen totean, että pidän Kari Kulmalan henkilökohtaista ratkaisua arvokkaana ja varteenotettavana.

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista. Juuri nyt lukuoikeuden saa kokeilukuukauden ajaksi maksutta.

Jaa:Share on Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *