Päivilässä tapahtuu heinäkuussa – Kotsarin kesälehdessä osin vanhaa tietoa

TARKENNUS Päivilän tilalla avautuu heinäkuun ensimmäisenä lauantaina Eeva-Maija Lappalaisen Runollistetut miniatyyrimatot ja huopasydäntekstiilit -näyttely. Samana päivänä on mahdollista kuulla Lappalaisen Saako räsy puhua -runoteosta kirjoittajan itse tulkitsemana.

Heinäkuun ajan Päivilässä pyörivät myös viikottaiset sunnuntaijoogat. Kesän ohjelmaan kuuluu lisäksi rennon kesäpäivän viettoa, Kalevalaista jäsenkorjausta ja elokuussa minijoogaretriitti. Päivilän ovet ovat avoinna tapahtumien aikaan sekä erikseen mainittuina avointen ovien päivinä.

Kotiseutu-uutisten kesälehteen oli lipsahtanut muutaman näyttelyä aikaisemmilta vuosilta. Roger Nyqvistin, Tiina Vottosen tai Juha-Pekka Inkisen näyttelyitä ei tänä vuonna ole Päivilässä esillä.