Palvelualan lakot ulottuvat myös Liperiin ja Rääkkylään

Palvelualojen ammattiliitto PAM on ilmoittanut myös Liperiä ja Rääkkylää koskevista lakoista, jotka toteutuvat 1. helmikuuta. Koko torstaivuorokauden kestävä lakko koskee muun muassa kauppoja, hotelleja, ravintoloita ja kiinteistöpalvelualaa.

Lakon piirissä ovat kaikki työntekijät, jotka työskentelevät PAM:n työehtosopimusten alaisissa tehtävissä. Kohdelistauksen mukaan lakko koskee muun muassa Liperin kirkonkylän, Ylämyllyn, Viinijärven ja Rääkkylän S-marketteja, Ylämyllyn ja Liperin kirkonkylän K-marketteja, Ylämyllyn ja Liperin kirkonkylän Tokmanneja.

Ammattiliitto Pron työnseisaukset eivät ulotu tällä tietoa Liperiin tai Rääkkylään. Helmikuun ensimmäisenä päivänä järjestetään lisäksi iso Stop nyt! -mielenosoitus Helsingissä.

Vastaa