Nokkakolari Sarvikummuntiellä

Sunnuntaina iltapäivällä sattui Sarvikummuntiellä kahden henkilöauton nokkakolari. Kolarissa oli osallisena neljä henkilöä, alhaisen törmäysnopeuden ansiosta suuremmilta henkilövahingoilta vältyttiin.

Törmäys sattui, kun pakettiauton kuljettaja oli jarruttanut alamäessä, jolloin hänen autonsa ajautui tien vasemmalle puolelle ja vastaan tulleen henkilöauton keulaan. Henkilöauto, jonka kyydissä oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa, suistui törmäyksen voimasta ojaan. Tie oli lumisateen jälkeen auraamaton ja liukas.

Ajoneuvot vaurioituivat etukulmistaan hinauskuntoon. Pelastushenkilöstö teki ajoneuvot jännitteettömäksi sekä tarkasti ne vuotojen varalta. Tie oli onnettomuudesta johtuen hetken aikaa suljettuna. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Juttua päivitetty 12.12.2023 kello 7.51.

Vastaa