Rääkkylän terveysasema kiinni syyslomalla

Siun soten alueella useat terveysasemat ovat kiinni syyslomalla eli 16.-22. lokakuuta. Rääkkylän terveysasema on yksi kymmenestä suljettavasta asemasta.

Auki olevilla terveysasemilla, kuten Liperissä, hoidetaan tällöin kiireellisiä asioita ja aiemmin sovittuja vastaanottoja. Kun lähiasema on suljettu, voi asioida millä tahansa aukiolevista Siun soten terveysasemista kuitenkin etukäteen sinne soittaen. Kiireellisissä asioissa Siun sote ohjeistaa ottamaan yhteyttä päivystysnumeroon 116 117.

Myös fysioterapian palvelut ovat edellä mainituilla terveysasemilla suljettuina syyslomaviikolla. Rääkkylän näytteenottopiste, hammashoitola ja neuvola eivät ole myöskään auki viikolla 42.

– Tilaa ja hae hoitotarvikkeet noutokaapeista ennen syyslomasulkuja. Syyslomaa ennakoiden vielä ehdit tehdä reseptin uusimispyynnön Omakanta-palvelussa tai soittamalla terveysasemalle, Siun sotesta muistutetaan.

Vastaa