Keskiviikosta alkaen Patteristontien loppupää saa uutta asfalttia – Bussien viimeinen pysäkki on Paloaukean koulu

Patteristontien reunaan on rakennettu uutta väylää kevyelle liikenteelle koko kesän ajan Jyrin liikuntahallin risteyksestä eteenpäin. Työ on edennyt asfaltointiin, joka alkaa tänään keskiviikkona.

Patteristontie saa uutta pintaa välillä Kasarmitie-Hoprinkalliontie. Päiväaikaan eli kello 7 ja 18 välillä keskiviikkona ja torstaina linja-autot eivät aja Jyrinlenkin ja Hoprin pysäkeille, vaan viimeinen pysäkki on Jyrin kouluyksikön ja Jyrin liikuntahallin pihalla oleva Paloaukean koulun pysäkki. Muutos koskee linjoja 101, 124 ja 129.

Patteristontien lisäksi remonttia tehdään myös Paloaukeantien, Hoprinkalliontien ja Jyrinlenkin risteysalueella, jotta sekavaksi koettu kohta selkeytyy. Leinosenlammen uimarannan suojatien kohta myös muuttuu hieman.

Vastaa