Viinijärvelle halutaan padel-kenttä

Liperin kuntaan on saapunut aloite padel-kentän rakentamisesta pitäjän alueelle. Sijoituspaikaksi esitetään Viinijärven tenniskentän viereistä entisen tenniskentän paikkaa. Tenniskenttä sijaitsee Viinijärventien varrella noin 400 metriä koululta ortodoksisen kirkon suuntaan.

Elinympäristölautakunta kertoo, että aloitteen mukaan Viinijärven tenniksen alla on noin 20 harrastajaa.

Lautakunta toteaa, että kunnallisia padel-kenttiä ei Pohjois-Karjalan alueelle ole toistaiseksi rakennettu.

Aiemmin on päätetty, että kirkonkylällä on paikkavaraus sekä ulkokuntosalille että padel-kentälle. Samoin on päätetty, että kiinteiden ulkokuntosalilaitteiden hankkiminen otetaan huomioon Viinijärven koulun pihan kehittämissuunnitelman yhteydessä. Nyt lautakunta päätti, että näihin suunnitelmiin tehdään paikkavaraus ulkokäyttöön soveltuvalle padel-kentälle.

Vastaa