Tiina Korhosesta varhaiskasvatuksen johtaja

Liperin hyvinvointilautakunta valitsi torstain kokouksessaan uudeksi varhaiskasvatuksen johtajaksi Tiina Korhosen Joensuusta.

Virkaa haki neljä henkilöä, joista kolme todettiin kelpoisiksi. Kaksi valittiin haastatteluun, mutta toinen heistä veti hakemuksensa pois ennen haastattelua. Haastatteluryhmä tenttasi siten vain Tiina Korhosen, jota esitettiin virkaa yksimielisesti.
Korhonen on koulutukseltaan kasvatustieteen kandidaatti, varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Lisäksi hänellä on lähes valmiina kasvatustieteen maisterin koulutus erityispedagogiikasta.
Liperin kunnan mukaan Korhosella on laaja työkokemus varhaiskasvatuksesta niin opettajana kuin varhaiskasvatuksen päällikkönä. Hänellä on vahvaa varhaiskasvatuksen asiantuntemusta sekä esihenkilökokemusta. Korhosella on hyvät alan yhteistyöverkostot.
– Olen esihenkilönä helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen johtaja, joka osaa yleensä työelämässä löytää ihmisistä esiin heidän parhaat puolensa, Korhonen kuvaili Liperin kunnan tiedotteessa.
Nykyinen johtaja Sirkka Helisten jää pois virastaan 1. syyskuuta alkaen, mutta käytännössä hän on jo jäänyt keväällä lomille. Korhosen on tavoite aloittaa työssään elokuussa.

Vastaa