Viinijärven koulun suunnittelutyö alkaa – vanhempia ja järjestöjä kuullaan toukokuun viimeisenä torstaina

Viinijärven koulun suunnittelutyö on alkanut. Käyttäjien ajatuksia kuullaan suunnittelutyöpajassa ensi viikolla. Järjestöjen edustajia ja lasten vanhempia kutsutaan kuulemiseen arkena iltapäiväaikaan, mikä väistämättä karsii osallistujamäärää.

Liperin kunta tiedottaa, että käyttäjiä kuullaan myös matkan varrella, kun suunnitelmaluonnokset hahmottuvat. Pää- ja arkkitehtisuunnittelijaksi on valittu Suunnittelutoimisto Pauli Nuutinen Ky Joensuusta.

Alustavan aikataulun mukaan ensimmäiset luonnokset valmistuvat elokuun lopulla. Marras-joulukuussa tiedetään opinahjon kustannusarvio.

Rakentamisen aikataulu tarkentuu vuoden vaihteessa. Urakkakilpailutus voisi olla ajankohtaista maaliskuun 2024 tietämillä.

Viinijärvellä koulua käydään väistötiloissa sisäilmaongelmien takia.

Vastaa