Ei täysin maksutta tiloja käyttöön yhdistyksillekään Rääkkylässä

Rääkkylän hyvinvointilautakunta ei myöntänyt Riäkkyteatterille ja Rääkkylä Folkille vapautusta tilavuokrista.
Lautakunta päätti, että Riäkkyteatterilta peritään tilavuokra auditoriossa pidettävistä lipputulollisista esityksistä. Tilavuokraa ei peritä kansalaisopiston harjoitusajan ylittäviltä harjoitusajoilta eikä Ihmisen teatteri -esityksen harjoituksilta.
Lautakunta päätti luovuttaa koulun liikuntasalin puolikkaan, auditorion, luokkia, piha-alueen ja huoneiston Folkin käyttöön festivaaliviikon ajalle 26.6.-2.7. Lisäksi viikonloppuna yhdistys saa käyttöönsä myös koulun keittiön ja ruokalan.
Koulun tilojen käytöstä laskutetaan Rääkkylän Folk ry:tä sähkön, veden ja jäteveden kulut.
Rääkkylä Folk ry toivoo kunnalta tiloja myös esimerkiksi majoitustarpeisiin. Näistä tiloista päätökset tehdään teknisen toimen puolella.

Vastaa