Ideakilpailun kautta liiketoimintaa Liperiin

Business Joensuun organisoi liikeideakilpailun, jossa haetaan muun muassa uusia toimintamalleja tai innovatiivisia ratkaisuja. Maaliskuun loppuun mennessä ilmoitetut liikeideaehdotukset osallistuvat pääpalkinnon tavoittelun, jonka arvo on yli 130 000 euroa, lisäksi myös kuuteen muuhun kilpailukategoriaan.

Yksi kilpailukategorioista on Liiketoimintaa Liperiin, jossa tavoitellaan liperiläisiä yksityishenkilöitä ja yrityksiä hyödyntämään sekä kaupallistamaan ideoitaan uuden liiketoiminnan synnyttämiselle ja kasvattamiselle Liperin alueelle.

Liiketoimintaa Liperiin -kategoriassa Lipertek Oy:n myöntämän rahapalkinnon suuruus on 3 000 euroa. Kilpailun kriteereinä ovat idean uutuusarvo, omaperäisyys ja toteutettavuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *