Sänkytehdas jatkaa tuotantoaan Myllyn alueella

Liperissä Myllyn alueella toimiva Sänkytehdas jatkaa toimintaansa kirkonkylällä. Tuotantopäällikkö Atso Tarkkinen vahvistaa tehtaan jatkon, vaikka myymälä tehtaan yhteydessä on jo suljettu.

Sänkytehdas on avannut Joensuussa Mari-Kalusteen tiloissa Uneni Brand Store -ketjun myyntipisteen. Tarkkisen mukaan myymälässä on esillä kattava valikoima Sänkytehtaan tuotteita.
– Haemme uusia jälleenmyyjiä ympäri Suomea, mutta aikataulua laajentumiselle en osaa sanoa. Liperissä on töissä minun lisäkseni kaksi muuta työntekijää. Käytännön töiden lisäksi teen materiaaliostot ja hoidan tilauksia, Tarkkinen listaa.
– Jälleenmyyyjien löytymisen ja kasvun kautta meille tulee lisätarvetta työntekijöille, tuotantopäällikkö Tarkkinen kertoo.
Atso Tarkkinen jatkaa, että asiakas voi halutessaan sopia oman sängyn valmistamisen seuraamisesta kirkonkylällä sijaitsevan tehtaan tiloissa. Yrityksellä on edelleen käytössä malli, jossa asiakas saa kuljetusyrityksen kautta sängyn kotiinkuljetuksen ja kokoamisen.
– Jatkossa tavoitteena on, että sängyt toimitetaan jälleenmyyjien pisteisiin, joista myyjät hoitavat kuljetukset eteenpäin.

Vastaa