Rääkkylän Osuuspankki yhdistyy – Asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään

OP Rääkkylän, OP Kiteen ja OP Pohjois-Karjalan edustajistojen kokouksissa on torstaina päätetty, että pankit yhdistyvät. Uusi OP Pohjois-Karjala aloittaa toimintansa keväällä 2023.

– Edustajiston kokouksessa käytiin hyvää keskustelua pankkimme ja toimialueen tulevaisuudesta. Keskustelujen jälkeen edustajisto päätti, että pankkimme yhdistyy OP Pohjois-Karjalan kanssa, sillä se on pitkällä aikavälillä paras vaihtoehto niin asiakkaille kuin pankillemme, kertoo OP Rääkkylän hallituksen puheenjohtaja Markku Hirvonen.

Pankit tiedottavat, että asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään yhdistymisen takia. Tilinumerot, verkkopalvelutunnukset ja maksukortit säilyvät entisinä. Uuden pankin toimitusjohtajana jatkaa OP Pohjois-Karjalan nykyinen toimitusjohtaja Jaana Reimasto-Heiskanen. Koko nykyinen henkilöstö jatkaa uuden pankin palveluksessa.

Yhdistymisen eduiksi lasketaan, että jatkossa asiakkaita voidaan palvella nykyistä kattavammin erityisosaamista vaativissa asioissa ja pankit pystyvät myös turvaamaan paremmin perinteisen asioinnin. Henkilöstöllä on myös aiempaa monipuolisemmat uramahdollisuudet.

– Pääomiltaan vahva pankki pystyy vastaamaan paremmin yritysten, maatalouden ja henkilöasiakkaiden rahoitustarpeisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *