Kuronen kyläilee Villa Ruusulassa

Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa -sarja on tullut päätökseensä ja matkailuohjelman viimeinen jakso esitetään keskiviikkona iltaseitsemältä Nelosella. Sarjan viimeisessä pätkässä Sami Kuronen suuntaa muun muassa Rääkkylään ja Sari Kaasisen kulttuurikoti Villa Ruusulaan.

Kuusiosaisessa matkailusarjassa on jo aiemmin nähty liperiläistä väriä, kun Kuronen vieraili Puromäen puutarhalla.

Keskiviikkoillan jaksossa Samin veli Pasi Kuronen kokkaa Villa Ruusulassa illallista lähialueen herkuista. Luonnollisesti ohjelman juontajalle annetaan mestarin käsissä oppia kanteleensoiton alkeista.

Jos keskiviikon jakso jää jostain syystä väliin, voi asian paikata sunnuntai-iltapäivän uusinnalla.

Useista tv-ohjelmista tuttu Kuronen vieraili matkailusarjan kolmannessa jaksossa Liperissä Puromäen puutarhalla, jossa puutarhuri Hanne Kinnunen kertoo tilansa toiminnasta ja puutarhansa valikoimista. Puromäeltä Kuronen nappasikin erilaisia yrttejä mukaansa sen kertaisen illallisen raaka-aineiksi. Puutarhalta saadusta inkivääristä illan kokki taiteili jälkiruokaa.

Kaikki sarjan jaksot ovat katsottavissa Nelosen suoratoistopalvelussa Ruudussa, jos haluaa kertailla paikallista yrittäjyyttä televisioruudun kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *