Neljää haastatellaan hyvinvointialuejohtajahaussa

Pohjois-Karjalan hyvinvointialuejohtajan virasta kisaa yksitoista henkilöä, joista neljä on kutsuttu haastatteluun.

Haastateltavat ovat valtiotieteiden maisteri, Suomen sosiaali- ja terveys ry SOSTE:n johtaja Anne Knaapi, terveystieteiden tohtori, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin hankejohtaja Kirsi Leivonen, yhteiskuntatieteiden maisteri, Siun soten toimitusjohtaja ja väliaikaisen hyvinvointialuejohtajan tehtäviä hoitava Ilkka Pirskanen sekä diplomi-insinööri, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin johtaja Jan Tollet.

Hyvinvointialueella jatkettiin hakuaikaa kertaalleen, kun ensimmäisellä kierroksella saldona oli neljä hakemusta. Toinen hakuaika umpeutui viime viikon perjantaina.

– Minusta oli positiivinen asia, että tuli seitsemän uutta hakemusta. Olen tyytyväinen myös niiden laatuun, sillä saimme monipuolisia hakemuksia. Haastattelut tehdään ensi torstaina, aluehallituksen puheenjohtaja ja haastatteluryhmään kuuluva Juha Mustonen (kesk.) kertoo.

Aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan valinnasta kokouksessaan 15. kesäkuuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *