Vieraslajeja torjutaan mahdollisuuksien mukaan

Vieraslajeja torjutaan mahdollisuuksien mukaan, mutta Rääkkylässä ei ole tällä hanketta, jolla vieraslajien torjuntaan olisi erityisesti paneuduttu. Valtuutettu Tellervo Hurskainen jätti viime vuoden toukokuussa valtuustoaloitteen vieraslajien torjunnasta.

Kunnanhallituksen vastauksessa todetaan, että hanketta ei ole menossa, eikä torjuntaan ja neuvontaan ole voitu paneutua henkilöstöresurssien vähäisyyden vuoksi.
Kunnan nettisivuilla on asiasta neuvontaa ja torjuntaa tehdään maanrakennustöiden yhteydessä ja yhteistyössä kunnan työpajan kanssa. Hankehakua käytetään hyödyksi, jos niitä tulee esille. Asiasta ollaan myös yhteydessä muihin toimijoihin, kuten 4H:n, järjestöihin ja yhdistyksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *