Siun sote jatkaa vierailujen rajoittamista keskussairaalassa

Siun sote jatkaa rajoituksia koskien vierailuja keskussairaalan tiloissa koronatilanteen vuoksi. Sairaalassa voivat vierailla vain oireettomat hoidossa olevien lasten läheiset ja hoitoon osallistuvat henkilöt, synnyttäjien läheiset sekä saattohoidossa olevan tai muuten vakavasti sairaan potilaan läheiset.

Lisäksi poliklinikkakäynnille tai päivystykseen tulevan henkilön mukana voi olla tarvittaessa yksi tukihenkilö tai saattaja. Muut vierailut sairaalan tiloissa on kielletty 4. helmikuuta saakka.

Vierailujen rajoittamisella pyritään turvaamaan potilaiden ja henkilökunnan turvallisuus tilanteessa, jossa koronavirus leviää hyvin herkästi. Rajoitustoimilla pyritään myös varmistamaan henkilöstön riittävyys vaikeassa koronatilanteessa.

Siun sote muistuttaa terveenä asioimisesta.

– Ajanvarausvastaanotolle tai vierailulle ei voi tulla, jos henkilöllä on vähäisiäkään tartuntataudin oireita, kuten yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja tai päänsärkyä tai jos tietää altistuneensa koronavirukselle. Keskussairaalan lisäksi myös muissa Siun soten yksiköissä voidaan rajoittaa vierailuja koronatilanteen vuoksi. Mahdollisesta vierailusta on aina sovittava etukäteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *