Pentti Pitkäsestä vuoden liikuttaja

Niemisen Urheilijoissa pitkään vaikuttanut ja edelleen vaikuttava Pentti Pitkänen on Rääkkylän vuoden 2021 liikuttaja. Valinnan teki yksimielisesti Rääkkylän hyvinvointilautakunta. Pitkänen palkitaan tammikuun maakunnallisessa urheilugaalassa.

Pitkänen aloitti junioripelaamiseen Niemisessä 1963. Kymmenen vuotta myöhemmin pelasi NiemU:n edustusjoukkueessa nelosdivisioonassa. Korkeimmillaan Pentti Pitkänen edusti joensuulaista Karpaloa kakkosdivisioonassa.

Pentti Pitkäsen pelipaikka oli maalivahti. Hän aloitti NiemU:n johtokunnassa 1990. Pitkänen on toiminut seuran varapuheenjohtajana, bingovastaavana ja kenttämestarina.

Lautakunta palkitsi Juhani Kärkkäisen stipendillä. Kärkkäinen voitti SM-kultaa M65-sarjan maantiejuoksun joukkuekilpailussa. Voitto tuli Polvijärven Vauhdin joukkueessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *