Henkilöstöpäällikön virka kiinnosti 16 hakijaa

Liperin kunnan henkilöstöpäällikön virkaa haki määräaikaan mennessä 16 henkilöä. Heistä muutamat, muun muassa Maarit Määttä ja Nina Räty, ovat tuttuja Liperin kunnan palveluksesta. Noin puolet hakijoista on Joensuun seutua kauempaa, muun muassa Helsingistä.

Hakijat aakkosjärjestyksessä ovat Ahonen Jussi-Pekka, Siivikkala, Hietanen Anssi, Seinäjoki, Keränen Henna, Iisvesi, Koskenmäki Tapio, Helsinki, Laurikainen Leena, Juurikka, Lehtinen Terhi, Joensuu, Lievonen Jukka-Pekka, Joensuu, Määttä Maarit, Kontiolahti, Neuvonen Lasse, Joensuu, Oksanen Pia, Helsinki, Rinne Iira, Reijola, Rouvinen Jasper, Imatra, Räty Nina, Ylämylly, Tiainen Mira Aini Elisa, Ylämylly, Tiensuu Seppo, Joensuu, Vatanen Lahja-Elina, Tuupovaara.

Liperin kunnan työllisyyspalveluvastaavan virkaa haki 11 henkilöä.

Hakijat aakkosjärjestyksessä ovat Alanen Lotta, Lehmo, Arosara Tuukka, Ylämylly, Ikonen Minna, Harinjärvi, Kettunen Virpi, Joensuu, Kuikka Sami, Lahti, Kuismin Markku, Joensuu, Marttinen Larisa, Lehmo, Mänttäri-Tikka Ulla, Joensuu, Partanen Reetta, Käsämä, Sivonen Marja-Liisa, Roukalahti, Turunen Helmi, Romppala.

Haastattelut molempiin virkoihin järjestetään viikon sisällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *