Maakuntahallitukseen ei valittu liperiläisiä tai rääkkyläläisiä jäseniä

Uusi maakuntavaltuusto kokoontui maanantaina ensimmäistä kertaa. Kokous valitsi valtuuston puheenjohtajaksi joensuulaisen Seppo Eskelisen (sd.), ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi heinäveteläisen Anna Vauhkosen (kesk.) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi joensuulaisen Jussi Wihosen (ps.).

Maakuntahallituksen puheenjohtajana jatkaa outokumpulainen Hanna Huttunen (kesk.). Ensimmäiseksi varapuheejohtajaksi valittiin Matti Mäntynen (sd.) Kontiolahdelta ja toiseksi varapuheenjohtajaksi tuli Aulikki Sihvonen (kok.) Kontiolahdelta.

Maakuntahallitukseen ei valittu yhtään liperiläistä tai rääkkyläläistä varsinaista jäsentä. Varajäseneksi pääsi liperiläinen Heikki Kontkanen (kesk.).

Tarkastuslautakuntaan tuli valituksi liperiläinen Tero Kuittinen (sd.). Tiina Tikka (ps.) Liperistä on seuraavat neljä vuotta vaalilautakunnan varajäsen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *