Kuukivi Betonille lisämaata laajennukseen

Ylämyllyllä toimiva Kuukivi Betoni Oy aikoo laajentaa toimintaansa ja tuplata työntekijämääränsä. Yrittäjä Pertti Mutanen ja kunta ovat sopineet kaupan kahdesta vuokrattavasta tontista yrityksen nykyisen tehdastontin vierestä. Elinympäristölautakunta esittää tonttivuokrauksen hyväksymistä. Vuokrasopimus menee vielä kunnanhallituksen ja -valtuuston hyväksyttäväksi.

Kuukivi Betonin tarkoituksena on yhdistää kaksi tonttia entiseen tonttiin ja rakentaa paikalla nykyisen tuotantotilan tyyppinen uudisrakennus. Lastikujalla sijaitsevien tonttien pinta-ala on yhteensä vajaat 13 000 neliötä. Vuokra on reilut 4 000 euroa vuodessa.

Tontin rakentamisen minimivelvoite olisi yli 1 400 neliömetriä kolmenkymmenen prosentin velvoitteen mukaan. Tähän on tulossa kuitenkin huojennus kahteentoista prosenttiin, koska yritys tarvitsee runsaasti pihavarastointitilaa. Myös raskasta liikennettä on runsaasti. Aiemmalla tontilla rakennusvelvoite on suurempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *