Liperiin strateginen yleiskaava

Liperiin tehdään strateginen yleiskaava, joka on tarkoitettu täydentämään paikallisesti Pohjois-Karjalan maakuntakaavaa ja myös Joensuun seudun yleiskaavaa. Elinympäristölautakunta esittää kunnanhallituksella yleiskaavatyön aloittamista tämän vuoden aikana kaavoituskonsultin kilpailutuksella.

Yleiskaavalla on tarkoitus turvata Liperin väestön kasvu ja kestävään kehitykseen tukeutuva elinvoimaisuus kokonaistaloudellisesti sekä varmistaa riittävän ja monipuolisen tonttitarjonnan lähtökohdat ja kasvusuunnat.
Ohjausryhmän jäseneksi lautakunta esittää Kirsi Koppista. Eveliina Eronen esitti itseään jäseneksi. Äänestyksessä häntä kannatti Kauko Kotkajuuri. Koppisen kannalla olivat Marja-Leena Kivivuori, Kirsi Koppinen, Pekka Tuhkanen, Juha Laasonen, Tuula Laeslehto, Matti Mutanen ja Heikki Piiroinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *