Seurantaohjelma kertoo, onko talvipolku kunnossa

Liperissä risteilevien talvipolkujen kuntoa on nyt mahdollista tarkastella seurantaohjelman avulla. Aiemmin ohjelman avulla on valotettu hiihtolatujen ja jääkenttien kuntoa, mutta nyt sähköinen palvelu on laajentunut kattamaan myös suosiotaan kasvattaneet talvipolut.

Seurannassa ovat Heinälampi Winter Trail Liperissä, Stadium ja Salpalinja Winter Trail Kontiolahdella sekä Lykynlampi Trail Joensuun lentoaseman läheisyydessä. Polkujen ylläpitotietojen lisäksi ohjelmassa voi tarkastella myös väylien sijainteja sekä pituuksia.

Heinälampi Winter Trailille voi startata Pärnävaaran urheilukeskuksen kodalta.

Kontiolahden ja Liperin talvipolkujen ylläpito on kuntien vastuulla, Lykynlammen talvipolkua ylläpidetään Liperin kunnan, Joensuun kaupungin sekä Joensuun Pyöräilijät ry:n yhteistyönä.

Talvipolku on maastoon merkitty tampattu polku, joka on tarkoitettu kaikille jalan, pyörällä tai vaikkapa lumikengillä liikkujille. Talvipolulle mukaan voi ottaa myös koiran, sen sijaan moottorikäyttöiset ajoneuvot eivät merkityille niille kuulu. Talvipoluilla kulkiessa tärkeätä on huomioida toiset polulla liikkujat, mikä koskee erityisesti latujen ja teiden risteyskohtia.

Talvipolkujen, latujen ja jääkenttien ylläpidon seurantaohjelma löytyy osoitteesta https://joensuu.fluentprogress.fi/outdoors.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *