Veli Mantsisesta yrittäjäneuvos

Mantsinen Groupin toinen perustaja ja yrittäjä Veli Mantsinen sai Tasavallan presidentin myöntämän yrittäjäneuvoksen arvonimen joulukuussa. Yrityksen toinen perustaja oli Juhani Mantsinen.

– Enhän minä ole ikinä ollut titteleiden perään, mutta onhan tämä mukava tunnustus tehdystä työstä. Yrittävät antaa parikymmentä vuotta sitten jotakin vastaavaa, mutta sen sain torpattua. Nyt olivat tyttäret tässä mukana, niin en voinut kieltäytyä, 82-vuotias Veli Mantsinen tuumaa.

Mantsinen luovutti yrityksestä oman osuutensa kaksi vuotta sitten kolmelle tyttärelleen, joista Mia Mantsinen toimii yrityksen toimitusjohtajana.

– Eläkkeellähän tässä ollaan. En ole käynyt edes viikoittain Ylämyllyn tehtaalla. Nuorempi sukupolvi osaa työnsä. Jutellaan joskus asioista Mian ja Mikon kanssa, mutta neuvoja en anna.

Veli Mantsinen kertoo, että hän ei ole mukana enää missään yritystoiminnassa, eikä sellaiseen ole tarvetta. Kaikenlaista tekemistä riittää muutenkin. Aika kuluu hyvin esimerkiksi Ahvenisen kesämökillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *