Liperin uusi vapaa-aikapäällikkö on Pasi Majoinen

Liperin kunnan vapaa-aikapäällikön virkaan valittiin torstaina joensuulainen Pasi Majoinen. Haastatteluryhmä esitti Majoista virkaan yksimielisesti.

Majoisella on liikunnanohjaajan koulutuksen lisäksi vahvaa osaamista hankkeiden hallinnoinnista, pitkäjänteisestä kehittämisestä sekä hyvinvoinnin edistämistyöstä. Pohjois-Karjalan liikunnalla työskentelevällä Majoisella on laajat yhteistyöverkostot ja hän tuntee Liperin järjestötoiminnan.

Virkaa haki 27 henkilö, joista neljää haastateltiin. Muut haastateltavat olivat Rääkkylän vapaa-aikapäällikkö Jyrki Kymäläinen sekä joensuulaiset Janne Lilja ja Mirka Nisula.

Vapaa-aikapäällikön virka tuli avoimeksi, kun siinä noin puoli vuotta työskennellyt Anu Koistinen irtisanoutui syksyllä perhesyihin vedoten. Kyseisiä työtehtäviä hoiti aiemmin vuosi sitten eläköitynyt vapaa-aikasihteeri Raimo Piiroinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *