Nivankankaalla käyneistä varkaista kaivataan havaintoja

Nivankankaantiellä Liperissä sijaitsevassa varastossa on käynyt varkaita eilisen iltapäivän kello 16:n ja tämän aamun kello puoli seitsemän välisenä aikana.

Varastosta anastettiin huomattava määrä omaisuutta. Varkaiden mukaan lähti Juhta 650 -venetraileri, jonka kyydissä oli Buster RS -vene sekä Honda BF 45 -perämoottori, Majava-kuomuperäkärry, uusia astianpesukoneita ja helloja, kaksi käsikäyttöistä lumilinkoa sekä runsaasti erilaisia työkaluja ja toimistokalusteita.

Juhta 650 -venetrailerin rekisteritunnus on PMP-787, Majava-kuomuperäkärryn puolestaan WVV-517.

Tapaukseen liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 320.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *