ProAgria Itä-Suomelle toimitilat Ylämyllylle

Liperin Yrityskiinteistöt Oy on tehnyt sopimuksen ProAgria Itä-Suomen kanssa uusien toimitilojen rakentamisesta Tehtaantielle Ylämyllylle. Toimitilat nikkaroidaan kesällä puretun yritystalon paikalle.

Loppuvuodesta 2021 valmistuviin tiloihin muuttaa ProAgria Itä-Suomen Joensuun alueen yksikkö. Uusissa toimitiloissa tulee työskentelemään noin 25 ihmistä.

Vanhan, puretun yritystalon alueelle on jo rakennettu yksi uusi rakennus Liperin elinkeinoyhtiö Lipertek Oy:n, maaseutupalveluiden ja Meitan käyttöön. Alueelle sopii vielä kahdesta kolmeen erillistä rakennusta.

– Uusien toimitilojen myötä Tehtaantien tontille on muodostumassa vahva elinkeino- ja maaseutupalveluiden kehittämisyhteisö, jota on jatkossa vielä mahdollista laajentaa, Liperin kunta toteaa tiedotteessaan.

Uusien tilojen kilpailutus alkaa tänä vuonna ja rakentaminen maalis-huhtikuun vaihteessa 2021.

– Tilat suunnitellaan siten, että kiinteitä työpisteitä ei ole, vaan kukin työntekijä voi valita päivittäin itselleen tarpeeseensa sopivan työtilan. Rakennus vastaa yleisilmeeltään Lipertek Oy:lle vuonna 2019 rakennettua toimitaloa, Liperin kunnan elinkeinojohtaja ja Liperin yrityskiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Mika Hyttinen kertoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *