Huumekuskeja liikkeellä Ylämyllyllä

Ylämyllyntiellä jäi viime yön aikana kiinni kaksi päihtynyttä henkilöautoilijaa.

Puoli kahden aikaan pysäytetty joensuulaismies yritti paeta poliiseja juoksemalla karkuun ja piiloutumalla pusikkoon. Virkavalta otti karkulaisen kuitenkin kiinni ja puhallutti tämän. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti osoitti autoilijan käyttäneen amfetamiinia.

Henkilöautolla liikkuneen huumekuskin kyydissä oli kaksi matkustajaa.

Tuntia myöhemmin pysäytetty joensuulaismies hönkäisi niin ikään nollat alkometriin. Autoilijan kieltäydyttyä huumepikatestistä toimitettiin tämä verikokeeseen. Ratkaisuun päädyttiin, koska mies oli päihtyneen oloinen.

Miehen autosta ja autossa olleesta repusta löytyi huumausaineita sekä niiden käyttöön tarkoitettuja välineitä. Tästä syystä miehelle lankeaa syyte myös huumausaineen käyttörikoksesta – hän kun tunnustautui huumeita sisältäneen repun omistajaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *