Kaksi huumekuskia liikkeellä Liperissä

Liperiläinen kolmekymppinen nainen jäi kiinni rattijuopumuksesta Liperintiellä perjantaina iltapäivällä kello 16:n aikaan. Hän puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti tiesi kertoa naisen käyttäneen amfetamiinia.

Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Heinävedentiellä Liperissä sattui ulosajo perjantai-iltana kello 20:n aikaan. Paikkakuntalainen 25-vuotias mies ajautui pakettiautoineen tieltä ja törmäsi puuhun, minkä seurauksena ajoneuvo pyörähti katolleen. Törmäys oli niin voimakas, että puun latva katkesi.

Kuljettaja puhalsi nollat, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.

Miehen käyttämä pakettiauto oli varastettu aiemmin Joensuusta, joten poliisi tutkii tapausta muun muassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta – miehellä ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *