Kesä tuo uusia vuoroja linja-autoille

Joensuun seudun joukkoliikenne siirtyy kesäaikatauluihin maanantaina 1. kesäkuuta.

Linja 101 Joensuusta ajaa jatkossa Honkalammelle asti lauantaisin ja sunnuntaisin kello 13 ja 15 sekä maanantaista sunnuntaihin kello 21. Lisäksi aikatauluun on lisätty uusi lähtö Niittylahdesta lauantaiaamuisin kello 6. Myös linja 102 saa lauantaille uuden vuoron, joka lähtee Nepenmäeltä Liperiin kello 21.05. Kesäaikataulut ovat voimassa 11.8.2020 saakka.

Pohjois-Savon Ely-keskus on hankinut koronapandemian vuoksi tauolla olevaa markkinaehtoista joukkoliikennettä korvaavaa liikennettä muun muassa Joensuu–Outokumpu–Kuopio-välille. Vuorot palvelevat muun muassa työmatkayhteyksiä sekä liityntäyhteyksiä junille. Ely-keskus myös ennakoi, että koronarajoitusten osittainen purkaminen lisää vapaa-ajan matkustamista.

Lisätty 28.5.2020 klo 14.15: Ely-keskuksen lisävuorot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *