Muovinkeräyspiste Rääkkylään

Rääkkylään on toivottu muovin keräyspistettä vuosien ajan ja muun muassa Rääkkylän Siniset jätti asiasta kuntalaisaloitteen maaliskuussa tänä vuonna. Elinvoimalautakunnan päätöksellä keräyspiste perustetaan kevään aikana jätevedenpuhdistamon pihaan.

Yhteistyökumppanina on Kiteen Jätehuolto Oy, jonka hoidossa osa jätehuollosta ja kaikki ekopisteet ovat. Muovipakkausten tuottajayhteisö Suomen Uusiomuovi Oy ei toimita muovin keräyspisteitä alle 4000 asukkaan kuntiin.

Keräyspiste toteutetaan viidentoista kuutiometrin jätepuristimella, jonka täyttöaukko on muokattu muovipakkauksille sopivaksi. Kirkonkylän ekopiste sijoitetaan kevään aikana samaan paikkaan.

Kommentit

  1. Avatar Kirjoittanut Jouko

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *