Avustusta hankkeille ja tiloille

Rääkkylän elinvoimalautakunta myönsi 9 000 euroa avustuksia kyläyhdistyksille ja kylien aktiivisille toimijoille, jotka käyttävät avustuksen yhteisten tilojen ylläpitoon tai kyläyhteisöjen hankkeisiin.

Kolmen tuhannen euron taloavustuksen saivat Rasivaaran Nuorisoseura ja Niemisen Urheilijat Oy.

Kylätoiminta-avustukset suunnattiin Jaaman seudun kyläyhdistykselle, Niemisen ja Sintsin seudun kyläyhdistykselle, Niemisen Urheilijoille ja Rasivaaran Nuorisoseuralle. Summat olivat samassa järjestyksessä 800, 1 000, 500 ja 700 euroa.

Lautakunta myönsi myös yksityistieavustuksia, joihin on tänä vuonna käytettävissä 45 000 euroa. Avustus on pääsääntöisesti puolet laskennallisista kustannuksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *