Valopiuhalle valmisteluryhmä

Rääkkylän kunnanhallitus nimesi valokuituverkon eli Valopiuhan valmisteluryhmän, joka valmistelee kunnalle selviytymissuunnitelmaa. Suunnitelman pohjana on, että Rääkkylän kunta ostaa Pohjois-Karjalan Tietoverkko-osuuskunnalta valokuituverkon ja erillisellä kaupalla sen liiketoiminnan.

Ratkaisun vaatimat päätökset tuodaan kunnanhallituksen ja -valtuuston päätettäviksi. Valmistelusta tiedotetaan ennen lopullista päätöksentekovaihetta. Valtuusto on jo hyväksynyt Kuntarahoituksen lainatarjouksen kaupan rahoitusratkaisusta.

Valmisteluryhmään kuuluvat kaikkien valtuustoryhmien edustajat, jotka ovat Liisa Ahonen, Lauri Käyhkö, Urho Makkonen, Martti Parviainen, Arvo Tikkanen ja Raija Venäläinen. Heillä on varajäsenet.

Ryhmän toimintaan osallistuvat myös valtuuston ja hallituksen puheenjohtajisto sekä vs. kunnanjohtaja, joka toimii kokoonkutsujana.

Vastaa