Pohjois-Karjalan maakuntajohtajaksi hakeneiden haastattelut siirtyvät koronan vuoksi

Pohjois-Karjalan maakuntajohtajan rekrytoinnissa piti käynnistyä haastatteluvaihe pääsiäisviikolla, mutta haastattelut on siirretty koronatilanteen takia. Maakuntaliiton haastatteluryhmä haluaa toteuttaa haastattelut henkilökohtaisesti eikä etäyhteydellä.

– Haastattelut aloitetaan, kun epidemia on laantunut ja henkilökohtainen kohtaaminen on turvallista, maakuntaliitto tiedottaa.

Haastatteluihin on kutsuttu Annu Ahonen Kontiolahdelta, Markus Hirvonen Juuasta, Simo Karetie Helsingistä, Jari Lauronen Joensuusta, Anssi Niskanen Joensuusta, Simo Tiainen Vantaalta, Jarno Turunen Liperistä ja Eira Varis Kontiolahdelta.

Uusi maakuntajohtaja aloittaa tehtävässään viimeistään 1. tammikuuta 2021. Siihen asti määräaikaisena maakuntajohtajana toimii Risto Poutiainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *