Huojennusta Holapoille

Rääkkylän kunnanhallitus myönsi kunnantalon kahvilalle vuokrahelpotusta. Yrittäjä Margit Holappa pyysi kahvilatilan vuokran säilymistä edullisemmalla tasolla, joka on ollut yrittäjän alkutaipaleen tukena.

Holapat ovat pitäneet kunnantalon kahviota viime marraskuun alusta alkaen. Vuokrasopimuksen mukaan ensimmäiset kuusi kuukautta tiloista maksetaan vain 150 euron vuokraa, ja tämän jälkeen vuokra kohoaa tavanomaiseen 300 euroon.

Holappa toivoi, että vuokra olisi 150 euroa kuluvan vuoden loppuun saakka. Perusteluksi mainitaan kahvilan riittämätön asiakasmäärä.

Kunnanhallitus ei ollut ensimmäistä kertaa vastaavan päätöksen edessä; myös edellisen kahvilayrittäjän aikaan vuokranalennusta myönnettiin samasta syystä vuoden 2018 lopulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *