Tonttikaupat valtuustoon

Rääkkylän kunnanvaltuuston käsiteltäväksi on tulossa uusia tonttikauppoja. Kunnanhallitus esittää valtuustolle hyväksyttäväksi Asko ja Tanja Lamminsalon tarjouksen Mäntylä-tontista kirkonkylällä ja Markku Pulkkisen ehdotuksen palasta Niemelä-tilaa Sintsissä.

Lamminsalojen 2000 euron ostotarjous koskee 1988 neliön tonttia aivan Kuusikkotien kyljessä. Puistoalueeksi asemakaavassa merkitty mäntypuustoinen tontti on luonnontilainen ja se sijaitsee omakotitaloalueen keskellä.

Pulkkinen on aikeissa ostaa lisämaaksi Murtoniemestä 2000 neliömetrin tontin euron neliöhinnalla eli kaupan kokonaissummaksi esitetään 2000 euroa. Pääasiassa avomaata olevalla tontilla kasvaa kymmenkunta tukkikuusta sekä myös ohuempaa sekametsää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *