Stipendi liperiläiselle Marita Tanskaselle

Liperiläiselle metsäasiantuntija Marita Tanskaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Tanskanen on töissä Stora Enso Metsän palveluksessa. Stipendiä hänelle esittivät saman yrityksen metsäasiantuntijat Anssi Asikainen ja Pentti Kettunen, operaattori Mari Hautala sekä ostopäälliköt Kari Partanen ja Antti Rantanen.

– Oman työnsä ohella Marita toimii turvallisuus- ja ympäristövastaavana sekä työyhteisön liikuttajana. Hän ideoi ja järjestää tiimilleen liikunnallista ohjelmaa ja näin edesauttaa tiimiläisten työhyvinvointia. Hän motivoi muita ja on itse myös esimerkillisesti mukana tekemässä ja harrastamassa. Turvallisuus- ja ympäristövastaavana Marita pitää huolen siitä, että työkaverit pysyvät ajan tasalla ympäristöasioiden suhteen sekä siitä, että työyhteisömme turvallisuuskulttuuri parantuu entisestään, stipendin perusteluissa todetaan.

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *