Rääkkylään haetaan nuoriso- ja vapaa-aikaohjaajaa

Kekälekuntaan haetaan nuoriso- ja vapaa-aikaohjaajaa maaliskuun alusta alkaen.

Toimenkuvaan kuuluu nuorisotyön lisäksi tehtäviä myös kulttuuri- ja liikuntatoimesta.

Virkatehtäviin lukeutuu myös etsivä nuorisotyö, nuorisotalotoiminta, koulun nuorisotyö sekä tapahtumien ja retkien järjestäminen. Lisäksi nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja huolehtii vapaa-aikatoimen sosiaalisen median kanavien sisällöstä.

Toimeen valittavalta henkilöltä edellytetään alalle soveltuvaa ammatillista tutkintoa. Eduksi katsotaan muun muassa lasten ja nuorten parissa työskentely sekä liikunnan käyttämistaito osana nuorisotyötä

Virka on haettavissa tammikuun 23.päivään saakka.

Pestiä aiemmin hoitanut Tarja Nevalainen siirtyi kunnan työpajalle ohjaajan tehtäviin.

Vastaa