Reserviläisyhdistysten palkittuja

Liperin reserviläisyhdistysten 60-vuotisjuhlien yhteydessä palkittiin jäseniä erilaisin huomionosoituksin. Niitä jaettiin maanpuolustusjuhlassa ja Läntisen Karjalan reserviläisyhdistysten, Lary-juhla, yhteydessä.

Upseereiden kunniapuheenjohtajaksi nimettiin Mauri Mutanen ja kunniajäseneksi Sauli Tuomela. Reserviläisistä kunniapuheenjohtajaksi nimitettiin Taisto Vinni ja kunniajäseneksi Leo Karttunen.

P-K:n Reserviupseeripiirin ansiomitalin saivat Antti Pietarinen, Jaakko Hirvonen ja Raino Pietarinen. Liperin Reserviupseerit ry:n standaarit annettiin Eero Reijoselle, Jussi-Pekka Hirvoselle, Mika Tukiaiselle ja Harri Norismaalle.

Mauri Vänttinen, Pekka Laakkonen, Liperin kunta ja Antti Toivola saivat Liperin Reserviupseerit ry:n kunniakirjat.

P-K:n Reserviläispiirin hopeisen ansiomerkin sai Edvard Mononen. Pronssinen ansiomerkki jaettiin Henri Heikkiselle, Pekka Ihalaiselle, Jesse Kalliolle, Teemu Räisäselle, Pasi Soikkelille ja Tauno Väisäselle.

Liperin Reserviläiset ry:n standaarit annettiin Aulis Lappalaiselle ja Mikko Toivolalle.

Vastaa