Posti lakkoon maanantaina

Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n lakko alkaa maanantaina kello 6.00 ja jatkuu sunnuntaihin 24. marraskuuta kello 24:ään asti. Lakko koskee osaa Postin palveluista ja se vaikeuttaa postinkulkua.

PAU:n antaman lakkoilmoituksen tietojen perusteella Posti arvioi, että painettujen lähetysten, kuten kirjeiden, aikakauslehtien ja mainosten jakelu häiriintyy ja viiveet voivat olla jopa viikkoja. Myös pakettitoimituksissa voi olla useampien päivien viiveitä.

Sanomalehtien varhaisjakelu ja Postin palvelupisteet toimivat normaalisti.

Lakon aikana Kotiseutu-uutisen näköislehden voi lukea maksutta; linkki näköislehteen löytyy verkkosivuiltamme.

Kotiseutu-uutisten paperilehden ilmestyessä ensi viikolla tilaajat voivat käydä noutamassa aviisin Kotiseutu-uutisten toimituksesta Liperin kirkonkylältä. Lisäksi jalkaudumme lehtinippujen kera Ylämyllylle, Viinijärvelle ja Rääkkylän kirkonkylälle. Lehden voi käydä kumpanakin lakkotorstaina noutamassa Mylläriltä, Viinijärven S-marketilta tai Kotiseutu-uutisten Rääkkylän toimistolta kello 11:n jälkeen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *