Vanhusneuvosto täydentyi

Rääkkylän vanhusneuvosto sai täydennystä hoivakotien edustuksesta. Vanhusneuvostossa kirkonkylän edustajana ollut Aune Hirvonen erosi keväällä luottamustoimestaan paikkakunnalta poismuuton vuoksi, ja hänen tilalleen valittiin nyt uusi jäsen. Hirvosen eron myötä käsiteltiin myös  Irja Ihalaisen viime vuoden lopulla tekemä kuntalaisaloite, jossa toivottiin hoivakotien edustajan nimeämistä vanhusneuvoston jäseneksi.

Kunnanhallitus päätti maanantaina nimetä Irja Ihalaisen palvelukoti Virsusta vanhusneuvoston jäseneksi Hirvosen tilalle. Ihalaisen varajäsen on Sirkka Hämäläinen Pihlajakodilta.

Vanhusneuvoston muut jäsenet vuoteen 2021 saakka ovat: puheenjohtajana toimiva Raili Makkonen (Eläkeliiton Rääkkylän yhdistys), varapuheenjohtaja Hilkka Peuhkurinen (Niemisen seudun kylien edustaja), Kirsti Karvinen (Rääkkylän eläkkeensaajat), Raija Venäläinen (Rääkkylän kristillinen eläkeläisyhdistys), Leena Sallinen (Oravisalo), Aarne Rouvinen (Rasivaara) ja kunnan edustajina vapaa-aikasihteeri Jyrki Kymäläinen sekä toimistosihteeri Aune Laakkonen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *