Riitta Lappalaista esitetään hyvinvointijohtajaksi

Liperin kunnan hyvinvointijohtajaksi esitetään Riitta Lappalaista. Haastatteluryhmä perustelee esitystään Lappalaisen koulutuksella, työkokemuksella sekä perehtyneisyydellä laaja-alaiseen hyvinvointityön kokonaisuuteen. Nykyisessä tehtävässään Lappalainen toimii hyvinvointikoordinaattori-rehtorina ja tuntee hyvin hyvinvointityön kentän Pohjois-Karjalassa ja kansallisella tasolla.

Haastatteluryhmän mukaan Lappalainen on kokonaisarvion perusteella soveltuvin Liperin kunnan hyvinvointijohtajan virkaan, koska hänellä on laajasti kokemusta palvelualueen talouden, hallinnon ja johtamisen alalta. Lisäksi Lappalaisella on kymmenen vuoden kokemus esimiestyöstä.

Liperin kunnan hyvinvointijohtajan virkaa haki 45 henkilöä, joista kaksi perui hakemuksensa.

Haastatteluihin kutsuttiin koulutuksen ja työkokemuksen perusteella seitsemän henkilöä. Haastatteluryhmään kuuluivat kunnanjohtaja, kunnanhallituksen puheenjohtaja, valtuuston puheenjohtaja ja 1. varapuheenjohtaja, hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, sekä Liperin kunnan henkilöstöpäällikkö.

Soveltuvuustesteihin valikoitui neljä hakijaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *