Uudet portaat nuokkarille

Rääkkylän kunnan nuorisotalon rappuset uusitaan. Kunnantalon vieressä sijaitsevassa kiinteistössä on nykyisellään betoniset, reunoista metallivahvistetut portaat, jotka on koettu erityisesti talvisin turvallisuusriskiksi. Uudet askelmat nikkaroidaan kestopuusta.

Urakan kustannusarvio on noin 6200 euroa. 

Kunta teettää remonttia myös vuodeosastolla, jossa uusitaan kylpyhuoneen lattia- ja seinälaatoitusta. Tilaa remontoitiin laattojen irtoamisen vuoksi, ja kunnostustöiden aikana havaittiin, ettei laatoituksen alla ole vesieristystä. Vesieristyksen puuttuminen on aiheuttanut betonin kostumisen. Myös kylpyhuoneen vesiputket uusitaan remontin yhteydessä.

Vuodeosaston kunnostustöiden arvioidaan maksavan kaikkiaan noin 15 000 euroa. 

Molempien rakennusten kunnostustoimet toteuttaa kunnan tytäryhtiö, Rääkkylän Kiinteistöpalvelu Oy.

Päivi Lievonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *