Kalevi Hyttiselle Ilmatangon SM-hopeaa

Liperiläinen Kalevi Hyttinen voitti hopeaa Ilmatangon SM-kisoissa. Kisat käytiin toissa viikonloppuna Seinäjoella Tangomarkkinoiden yhteydessä.

Yksin tanssittavan tangon tulee ilmentää tanssilajia, mutta silmässä pitää myös olla pilkettä.

Hyttinen pääsi finaaliin Joensuussa kevättalvella pidettyjen karsintojen jälkeen. Liperin Lavatanssijoissa vaimonsa Piian kanssa pitkään tanssinut Hyttinen ei ollut aiemmin kokeillut tangon tanssimista yksin. Laji luontuikin hänelle hyvin.

Seinäjoella Hyttinen pääsi tuomariston arvioin jatkamaan tanssia, kunnes jäljellä oli kolme parasta. Mitalit ratkaistiin huutoäänestyksellä, jossa Hyttinen jakoi hopean Jouni Taskisen kanssa 84,6 desibelillä. Voittaja Jarmo Tikka huudatti 86 desibeliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *