Mikkonen edustajistoon

Metsäliitto-osuuskunnan edustajistovaalissa luottamustoimeen äänestettiin yksi rääkkyläläinen ja kaksi liperiläistä metsänomistajaa.

Joensuun vaalipiiristä valittiin kolme jäsentä edustajistoon, ja yksi heistä on rääkkyläläinen Eeva Mikkonen, joka sai kaikkiaan 232 ääntä. Mikkonen on koulutukseltaan metsätalousinsinööri ja hän työskentelee myyjänä rautakaupassa.

Piiritoimikuntaan valittiin kuusi jäsentä, joista kaksi on Liperistä. Eläkeläinen, maaseutuyrittäjä Pertti Koistinen sai 113:n äänestäjän luottamuksen, maaseutuyrittäjä Osmo Koponen puolestaan 111 ääntä.

Kaikkiaan Metsäliiton valtakunnallisessa edustajistossa luottamustehtävänsä aloittaa heinäkuussa 52 metsänomistajaa ja piiritoimikunnissa 106 jäsentä. Metsäliitto Osuuskuntaan kuuluu noin 103 000 suomalaista metsänomistajaa ja se on metsäteollisuuskonserni Metsä Groupin emoyhtiö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *