Henkilöstö halutaan palkita

Tulevana maanantaina kokoontuva Liperin kunnanhallitus saa päätettäväkseen esityksen henkilöstön palkitsemisesta.

Suunnitelmissa on järjestää loppuvuodesta henkilöstöjuhla Liperin kunnan työntekijöille. Juhlan katsotaan vahvistavan yhteisöllisyyttä sekä tarjoavan mahdollisuuden eri yksiköissä ahkeroivien työntekijöiden keskinäiseen tutustumiseen. Tilaisuuteen yhdistetään kuntaliiton ansiomerkkien jakaminen 30 ja 40 vuotta palvelleille.

Juhlaan esitetään varattavaksi 15 000 euroa.

Samanmoinen summa esitetään varattavaksi myös henkilöstön liikkumisen tukemiseen. Yli puoli vuotta kunnan palkkalistoilla olleille tarjotaan uimalippuja syksyllä avattavaan Liprakan uimahalliin. Työntekijöiden hyvinvoinnin lisäksi eleellä tuetaan uimahallin käyttöönottoa sekä liikuntapaikan tunnettuutta.

Liperin kunnan henkilöstön palkitseminen juontaa juurensa vuoden 2018 hyvään tilinpäätökseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *