Liperin koulu kuudes NouHätä! -kilpailussa

Liperin koulu sijoittui kuudenneksi maakunnallisessa NouHätä! -kilpailussa. Joukkueeseen kuuluivat Atte Wiren, Atte Paakkunainen ja Minttu Räty.

Turvallisuustiedoissa ja -taidoissa toisistaan otti tänään mittaa yli 50 kahdeksasluokkalaista; joukkueita oli kaikkiaan 17. Joensuun paloasemalla käydyssä kisassa voittajaksi taisteli Pielisjoen koulu Joensuusta, toiseksi tuli Pataluodon koulu niin ikään Joensuusta ja kolmanneksi Poikolan koulu Juuasta.

Pielisjoen koulu lähtee edustamaan Pohjois-Karjalaa huhtikuun loppupuolella Kuopiossa pidettävään finaaliin.

NouHätä! -kampanja on peruskoulun yläluokkalaisille suunnattu valtakunnallinen pelastustaitokampanja. Kampanjan tarkoituksena on lisätä nuorten valmiuksia ennakoida ja estää vaaratilanteita sekä antaa taitoja toimia onnettomuustilanteissa oikein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *