Kehittämistarpeita ja -suunnitelmia kartoitetaan

Rääkkyläläisten yritysten ja maatilojen kehittämistarpeita ja -suunnitelmia kartoitetaan parhaillaan kyselyllä.

Samalla Rääkkylän kunta ja Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy Keti kartoittavat yritysten ja tilojen tyytyväisyyttä kunnan ja seudullisen elinkeinoyhtiön palveluihin. Tyytyväisyyttä kunnan tehtävien hoidosta tiedustellaan muun muassa selvittämällä näkemyksiä yritystilojen tarjonnasta, lupa-asioista, tiedottamisesta, yritysvaikutusten huomioinnista ja kunnan kilpailutuksista.

Lisäksi kyselyssä kartoitetaan lisätyövoiman tarvetta lähivuosina sekä sukupolvenvaihdoksen ajankohtaisuutta. Yritysten ja tilojen kiinnostusta oman toimintansa kehittämiseen kysytään laajasti toimitilojen laajennuksesta ja lisämaan hankinnasta aina työhyvinvointiin ja yrittäjän jaksamisen parantamiseen. Myös kiinnostusta yritysyhteistyöhön tiedustellaan.

Kyselyyn voi vastata kuluvan viikon perjantaihin saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *