Hakemus ympäristöluvan muuttamisesta

Ecolan Oy on jättänyt Liperin kuntaan hakemuksen, joka koskee toistaiseksi voimassa olevan ympäristöluvan muuttamista. Ecolan Oy:llä on Pohjois-Karjalan ympäristökeskuksen vuonna 2007 myöntämä ympäristölupa. Uutta lupaa haetaan, koska Liperin Ahonkylässä sijaitsevan tuotantolaitoksen kapasiteetti pienenee. Samalla ympäristölupaviranomainen vaihtuu valtion lupaviranomaisesta kunnan ympäristönsuojeluviranomaiseksi.

Ecolan Oy ottaa vastaan, käsittelee ja varastoi tuhkajätettä ja valmistaa siitä metsälannoitteita ja CE-merkittyä kiviainesta maanrakennukseen. Ecolan Oy:llä on pääkonttori Kuopiossa. Päätuotantolaitokset sijaitsevat Viitasaarella ja Nokialla.

Lupahakemusta koskevat asiakirjat ovat nähtävillä 5. huhtikuuta asti Liperin kunnan elinympäristöpalveluissa Varolantie 3:ssa. Hakemusta koskevat muistutukset ja mielipiteet on tehtävä kirjallisena ja osoitettava elinympäristölautakunnan lupajaokselle 5.4. mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *